Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954, Calvin (Kálvin) tér, 8. kerület

További információk a képhez

1954, Calvin (Kálvin) tér, a háttérben a Múzeum utca. Vörös csillag a ház tűzfalán. Az útburkolat természetesen kockakő.
És a nagy kérdés: a három autó a Pobedán kívül...
Ui.: Charles Simek kedves látogató megfejtése: A Pobeda mögötti autó egy Tatraplan. És egy Mercedes 170-es modell.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1973-tól újabb írás Szerint Kálvin tér, 1875-től Calvin tér, 1866-tól Heu Platz (Széna tér), A XIX. században Heu Markt (széna piac), A XVIII. században Heu -und Borstenviehhandler Platz (széna és disznókereskedők tere, A XVIII. században, korábban Ketschkemeter Platz (Kecskeméti tér), 1973-tól újabb írás Szerint Kálvin tér
 • Forrás: Fortepan (3720), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (4)

Charles Simek
Charles Simek
A Pobeda mogotti auto az Tatraplan az mogot meg egy Mercedes
2013. szeptember 25. 15:39
  Popovics András
  Popovics András
  Köszönöm.
  2013. szeptember 25. 16:31
Charles Simek
Charles Simek
60 eve h0gy irtam magyarul utoljara es igy nem ertem az osszekotetest, ( moderacio)
2013. szeptember 25. 15:53
Charles Simek
Charles Simek
Az 50 es evekben a Tefunak , E pfunak soforrkodtem .akoriban meg nagyon sok jart beloluk Talan a merci lehet hogy egy Citroen a hutoracsuk nagyon hasonlovolt
2013. szeptember 25. 16:05