Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1899, Baross tér, Központi Pályaudvar, 8. kerület

További információk a képhez

1899. Baross tér. A MAGYAR KIRÁLYI ÁLLAMVASUTAK KÖZPONTI PÁLYAUDVARA, ami később lett csak Keleti pályaudvar. Tervezője Rochlitz Gyula és Feketeházy János.
A homlokzaton a négy szobor őrzi a helyét, vagy talán a hely őrzi a szobrokat...Az eltűnt és aztán visszakerült szobrokról többet (szinte mindent...) egy másik képnél. Még pedig Ezen képet megnyitva!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Baross tér, Kerepesi úti vám
  • Forrás: profilia.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©