Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Könyves Kálmán körút, 8. kerület

További információk a képhez

1970-es évek. Könyves Kálmán körút az Elnök utcánál, ahol is egy 75-ös Ikarus 60-as csuklós trolibusz iramlik a Népligetben lévő végállomása felé. Ma itt 2 X 3-4 sávban dübörög a forgalom. A troli mögött a mai Platanus hotel, ami akkoriban munkásszálló volt. A háttérben a troli fölött a Ganz-MÁVAG központi irodaépülete (napjainkban) MÓDUSZ irodaház.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Könyves Kálmán körút, 1937-től Könyves Kálmán körút, 1893-tól Hungária körút, 1887-től 1893-ig sz Üllői út és a Vajda Péter út között: Táncsics utca
  • Forrás: http://www.villamosok.hu/nza/troli-75.jpg
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©