Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1940, gróf Klebelsberg Kunó (Hold) utca a Báthory utcánál, 4. (1950-től) 5. kerület

További információk a képhez

1940, gróf Klebelsberg Kunó (Hold) utca a Báthory utcánál.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Hold utca, 1953-tól Rosenberg házaspár utca, 1947-től Hold utca, 1938-tól gróf Klebelsberg Kunó utca, 1874-től Hold utca, 1850-től Mond Gasse, 1838-tól Mondschein Gasse (Holdsugár utca), Az 1790-es évektől Neugebaude Gasse (Újépület utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (273665), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Tamássy Andrea
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©