Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950, Somogyi Béla út (Károly körút), 5. és 7. kerület

További információk a képhez

1950, Somogyi Béla út (Károly körút) az Astoria felől nézve. Útburkolati jelek még kísérleti fázisban a rendőr lábánál. Az aluljáró pedig még talán tervben sem. A háttérben a "BÜFFÉ" helyén ma is táplálékforrás van, csak egy kicsit más...
A tömegközlekedést egy jó kiállású, 48-as járatszámú, osztott ablakos, "bukfenc" biztosította. Ledvilágítás (stb.) nem lévén egyszerűen egy villanykörtével tették láthatóvá a járatszámot az esti órákra.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Károly körút, 1953-tól Tanács körút, 1945-től Somogyi Béla út, 1926-tól Károly király út,, 1919-től Károly körút, 1918-ban Népakarat körút, 1918 után Nép körút, 1916-tól IV. Károly király út, 1874-től Károly körút, A XVIII. században Országút
  • Forrás: Fortepan.hu (16569), ADOMÁNYOZÓ Magyar Rendőr
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©