Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Apáczai Csere János utca, 5. kerület

További információk a képhez

1953, Apáczai Csere János utca, az UVATERV székháza a Molotov (Vigadó) tér felől nézve. A háttérben az ANGOL KIRÁLYNŐ szálloda a Deák Ferenc) utca sarkán.
Ez nem egy látványos kép, de a tisztesség úgy kívánja, hogy mindenképpen itt látható legyen. Ti.: Az UVATERVnek köszönhetünk rengeteg képet ezen oldalon, de még inkább a FORTEPAN oldalán is...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1951-től Apáczai Csere János utca, 1951-ben Móricz Zsigmond utca, 1919-től Mária Valéria utca, 1919-ben Szentmarjay utca, 1874-től Mária Valéria utca, 1870-től Erzherzogin Marai Valeria Gasse (Főhercegnő Mária Valéria utca), 1840-es évektől Donau Zeile (Duna sor), ObereDonauZeile (Felső Duna sor)
  • Forrás: Fortepan.hu (5270), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©