Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Múzeum körút, 5. és 7. kerület

További információk a képhez

1963.03.026, Múzeum körút, az Astoria aluljáró épitése.
Országúti kőkorlátok között a Zagyva híd egy darabján egy, nagy valószínűséggel 9-es járatszámú Ikarus 620-as halad keresztül az Astoria kereszteződésben! Nem sokan láthatták ezt élőben.
A busz mellett nagy valószínűséggel egy 49-es UV villamos iramlik. Mindezt felügyeli a háttérben látható Georgia-Ház. Apró érdekesség, hogy ekkor még kockaköves volt a Múzeum körút. A háttérben az Extra áruház.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Múzeum körút, 1915-től Mehmed szultán út, A XVIII.- XIX. században Land Strasse (Országút)
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fotó: Gyökhegyi Zsolt
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©