Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Engels (Erzsébet) tér, 5., 6. kerület

További információk a képhez

1966, Engels (Erzsébet) tér. A háttérben az Anker-palota és a Deák Téri Evangelikus Templom.
Eme parkoló helyén lett volna az új Nemzeti Színház. Az építkezés meg is kezdődött, de aztán abbamaradt. Az alapozás után maradt egy gödör. Ebből lett aztán "A" Gödör Klub. Napjainkban Akvárium Klub néven működik itt az Erzsébet téri Kulturális Központ.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Erzsébet tér, 1953-tól Engels tér, 1946-tól Sztálin tér, 1858-tól Erzsébet tér, Korábban Vásártér, Új tér
  • Forrás: Fortepan.hu (65389), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©