Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, Irányi utca a Váci utcánál, 5. kerület

További információk a képhez

1978, Irányi utca a Váci utcánál, a PEPITA OROSZLÁN.
Ugye emlékszünk még erre...! Ami elképesztő, hogy a két baba is túl van napjainkban a negyvenen...Babák jelentkezzetek!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1897-től Irányi utca, 1872-től Kalap utca, 1817-től Hut Gasse, Blecherne Hut Gasse (Bádogkalap utca), 1722-től Neu Gasse (Új utca), 1700-tól Mönch Gasse (Barátok utcája), 1690-től Franziskaner Gasse (Ferencesek utcája), vagy Sankt Franziskaner Gasse (Szent Ferencesek utcája
  • Forrás: Fortepan.hu (126332), orig: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©