Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Tanács (Károly) körút, 5. és 6. kerület

További információk a képhez

1973, Tanács (Károly) körút. Előtérben a Deák tér.
Ikarus 55-ös már csak távolsági váiszonylatban.
Zuk, Barkas, Skoda, Wartburg 312,  Fiat, Warsawa...és a fém szemétgyűjtő!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Károly körút, 1953-tól Tanács körút, 1945-től Somogyi Béla út, 1926-tól Károly király út, 1919-től Károly körút, 1918-ban Népakarat körút, 1918 után Nép körút, 1916-tól IV. Károly király út, 1874-től Károly körút, A XVIII. században Országút
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Konrád Zoltán
Az Ikarus 55 mindig távolsági volt. Az oldalán levő sárga tábla alapján viszont arra gyanakszom, hogy bérautóbuszként használták a kép időpontjában. A menetrend szerinti járatok tábláinak alapszíne fehér volt.
2013. október 22. 08:06