Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek második fele, Engels tér, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek második fele, Engels tér.
A távolsági autóbusz pályaudvar, az ezekben az időkben már nem csúcsmodellnek számító Ikarus 55-ösökkel.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet tér ( 1990-től ), Engels tér, Új tér, Vásártér, 1858-tól Erzsébet tér, 1946-tól Sztálin tér, 1953-tól Engels tér
  • Forrás: Internet, Nagy Zsolt Levente gyűjteménye
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Bernáth Jánosné
Innen indultak a vidéki járatok, ezekkel a jó kis farmotorosokkal.A szüleim itt felzsuppoltak bennünket a szünidő elején a buszra(a testvéremmel mentem) és a Jászságban a nagyszüleim leszedtek minket.(a kalauzt már mindenki név szerint ismerte)
2013. október 11. 22:36
Fekete Géza
Fekete Géza
Külföldre is mentek buszok míg nem a Népligetbe át nem helyezték a buszpályaudvart
2013. november 06. 19:16