Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964-1970, Március 15. tér, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek második fele. Az Erzsébet híd és annak az ő pesti hídfője. Látható itt Ikarus 556-os, A másik az kétely. Van még UV villamos, Moszkvics, valamint UFO-k. Aztán még járdasziget az Erzsébet hídon gyalogos lejáróval, korabeli lánckorláttal és a végében pedig a jóképű csibilámpával .
Oldalt a Belvárosi plébániatemplom. A hídon lévő közvilágítási lámpák még az eredetiek.
Lent pedig az egyik szívem csücske: a műanyag telefonfülke...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet híd
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©