Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964-1970, Március 15. tér, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. A Március 15. tér és az Erzsébet híd. A pesti hídfőnél a hídon a járdasziget és ennek a túlsó végében a gyalogos lejáró. A megállóban egy Bengáli. A háttérben a Belvárosi plébániatemplom. Megtalálhatjuk még a híd eredeti közvilágítási lámpáit, az ostorlámpát és az  UFO-t is, valamint a fém szemétgyűjtőt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Március 15. tér, Eskü tér, 1948-tól Március 15. tér
  • Forrás: http://helyiturista.blogspot.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©