Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Szabad sajtó út, 5. kerület

További információk a képhez

1969. Erzsébet híd pesti hídfő, a Váci utca kereszteződése. Jobboldalt a Belvárosi plébániatemplom. A háttérben megtalálhatjuk a járdaszigetet, a végében a csibilámpával, az oldalán pedig a lánckorláttal. Leghátul a Hegedűs-villa. 
Elöl viszont itt van egy Wartburg-353-as és egy jóképű  Ikarus-620-as, valamint a csibilámpa. A közvlágítást ekkor is az eredeti lámpatestek adják. Az öltözködés itt is figyelemre méltó, különösen a picnér "szaktársé".

Jelenlegi és régebbi nevei:

1948-tól Szabad sajtó út, 1898-tól Eskü út
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Figyelemreméltó a legörbedő vill.megálló-oszlop is: kevés ilyen volt, s nem tudom indokát, hogy miért alkalmazták egyáltalán.
2013. december 08. 05:28