Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1979, Kőrösi Csoma sétány, 10. kerület

További információk a képhez

1979, Kőrösi Csoma sétány a Pataky István (Szent László) tér felé nézve. Balra a Szivárvány Áruház. Az erre haladó (haladott) 28-as villamos sínei még látszanak. Az, hogy az érkező áruk fogadására már ekkor is fadobozokat tettek az úttesre, egy kissé meglepő. No meg az is, hogy az utca alig felismerhető.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1979-től Kőrösi Csoma sétány, Előzőleg a Kőrösi Csoma út egy része
  • Forrás: Fortepan.hu (207339), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©