Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Hungária körút, 10. és 14. kerület

További információk a képhez

1960-as években láthatjuk a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződést. Valamint testközelből a rendőrbódét: azaz a közlekedést irányító és vezérlő centrumot, megemelt pulpituson.
Itt, a Kerepesi úton (keresztben) még bőszen robog a HÉV (vagy BHÉV?).
A  "Napjainkban így fest." képen jól felismerhető a ház, amihez lehet arányítani. Már azoknak (a "később születetteknek"), akiknek nem lenne egyértelmű...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Hungária körút , 1930-tól Hungária közép körút , 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©