Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Kőbánya, Kőbánya 1976, 10. kerület

További információk a képhez

1976. Kőbánya, a Jászberényi út és a Fehér út sarok, azaz az "Éles sarok".  És itt kanyarodik a 13-as tolóajtós, de nyitott ajtókkal Kőbánya felé...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Fehér út
 • Forrás: budapestmania.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Gábor Lenkei
Gábor Lenkei
Csak egy apró pontosítás: már nem nyitott peronú, hanem tolóajtós - de nyitott ajtókkal. Az átépítések után még sokáig így jártak, mert a távműködtető vagy rossz volt, vagy nem is volt benne.
2013. szeptember 30. 17:30
  Popovics András
  Popovics András
  Köszi, igaz.
  2013. szeptember 30. 17:58