Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Bihari utca, 10. kerület

További információk a képhez

1980. Kőbánya. A Bihari utcán IFA és a Zsiguli.
A 13-as villamosnak a "szakállas" sorompó leeresztve, ugyanakkor a járművek ezerrel közlekedek a kereszteződésben. Na most akkor mi a szösz? 

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Bihari utca, 1875-től Közép utca
  • Forrás: budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
csak egy homályos sejtés: nem lehet, hogy azzal van összefüggésben, hogy a villamos pályája itt, a kereszteződésben mintegy 50-60 méter „erejéig” egy vágányúvá szűkül? Talán (hangsúlyozom, nem biztos) a sorompó a jelzőőr forgalom- ill. útirányszervezési szerepét töltötte be valamiképp… (vagy tévedek, s akkor a kérdőjel továbbra is görbül.)
2013. december 12. 23:00