Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Móricz Zsigmond körtér, 11. kerület

További információk a képhez

1952, Móricz Zsigmond körtér. Sajnos ezen a képen is csak kicsit látszik az ekkor még itt végállomásozó HÉV a gomba jobb szélén...De van itt tetőcsomagtartóval egy Renault Juvaquatre taxi. A 49-es villamos is „Beszkárt” (Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság) színeíben gördül (Sárga-fehér), bár ekkor már nem ez volt a neve...
Járdasziget, csibilámpa, Köztéri óra, kézikocsi és fém szemétgyűjtő is fellelhető. Még közért is volt itt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1945-től Móricz Zsigmond körtér, 1929-től Horthy Miklós körtér
  • Forrás: Fortepan.hu (19772), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©