Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1981, Fehérvári út, 11. kerület

További információk a képhez

1981, Fehérvári út, a Fővárosi Művelődési Ház. (FMH).
Az 1951-ben megnyílt Fővárosi Művelődési Ház Budapest egyik leglátogatottabb közművelődési intézménye, mely 2012 nyarától új épületben várja vendégeit. 2012-ben a régi épülettől megválva, a mellette épülő új épületbe költözött át az intézmény.
A Területi Művelődési Intézmények Egyesületének (Temi) új Fővárosi Művelődési Háza hivatalosan 2012. szeptember 14-én nyílt meg.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1872-től Fehérvári út, 1851-től Weissenburger Strasse, Strasse nach Stuhlweissenburg, Strasse nach Stuhlweissenburg, Az 1890-es években Erzsébet királyné út, 1945-ben Szabadság út
  • Forrás: Fortepan.hu (125629), orig: URBÁN TAMÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."