Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1962, Móricz Zsigmond körtér, 11.kerület

További információk a képhez

1962, Móricz Zsigmond körtér. A csemege mindjárt a kép közepén: egy pótkocsis autóbusz. Talán 7-es lehetett. De lehet, hogy még sem.
Hogy miért? Inkább idézem Mihálffy Lászlót: A pótkocsis busz: 10A. Garázsból jön ki a Karinthy Frigyes úti (régen Verpeléti út) végállomásra. Ikarus 60-as, egy Ik30-asból átalakított pótkocsival.
Látszik még a Villányi úton is egy Ik60-as, hátulról: valószínűleg 40-es, ennek már akkor is itt volt a végállomása. 
Szemben a Villányi út. És ott egy UV.
A háttérben a Sashegy még "kopaszkásan". A busz mögött egy igazi UV. Az előtérben egy ostorlámpa kezdemény alatta egy újságos-bódé.
Ami biztosnak tűnik, hogy az idő: 11 óra 40 perc.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Móricz Zsigmond körtér, Horthy Miklós körtér
 • Forrás: magyarorszag.ucoz.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Mihálffy László
(Megjöttem, folytatom.) A pótkocsis busz: 10A. Garázsból jön ki a Karinthy F. úti (régen Verpeléti út) végállomásra. Ikarus 60-as, egy Ik30-asból átalakított pótkocsival.
Látszik még a Villányi úton is egy Ik60-as, hátulról: valószínűleg 40-es, ennek már akkor is itt volt a végállomása.
2013. november 01. 22:33
  Popovics András
  Popovics András
  Ismét nagy tisztelettel köszönöm a rengeteg érdekes és értékes információt!
  2013. november 02. 02:56