Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Váci út, 13. kerület

További információk a képhez

1977, Váci út. Egy 12-es UV villamos közeleg, egy középperonos villamos pedig távolodik a Balzac utcától kifelé nézve. Szemben az Árpád-házi Szent Margit templom és plébánia. 1933. október 15-én szentelte Dr. Serédi Jusztinián bíboros, hercegprímás, esztergomi érsek. A helyén, az 1800-as évek első felében még "Váci temető" volt.
Ui.: a 12-esen nincs visszapillantó tükör... Mikortól van?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Váci út
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Fotó: Heinz Heider
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©