Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek Ferihegyi út a Pesti útnál, 17. kerület

További információk a képhez

1960-as évek Ferihegyi út a Pesti útnál. Egy korábban volt látható kép egy kicsinyt kiszélesített változata...A Háttérben a Fuchs kastély. Csak ritkán vagyok rákoskeresztúri. Ezért a régebben itt lakókat arra kérem, hogy próbáljanak még valami ma is láthatót felfedezni a képen! Egyet azért még találtam: az ezen képen látható ház tetején lévő kémény, ami a jelen képen is látható!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1958-tól Ferihegyi út, 1850-től Malom utca (Mühl Gasse)
  • Forrás: Beküldte: Rábai Szilvi, XVII. kerület, 17.kerulet.ittlakunk.hu , Fotó: Szőllősi Nagy András, v.: Uitz István
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©