Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Istenhegyi út, 12. kerület

További információk a képhez

1959, Istenhegyi út az Adonis utca és a Béla király út között. Balra a 96-98. számú telek támfala. A kérdésem a következő a Tisztelt látogatóim felé:  Az Ikarus 60-as autóbusz járatszáma helyén mit jelentett a K1 jelölés? Letoltam életemben több, mint 3 millió kilométert, de azokat az autóbuszvezetőket, akik azokban az időkben (főleg télen) itt dolgoztak, nem irígylem! Sőt, minden tiszteletem az övék!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1886-tól Istenhegyi út
  • Forrás: Fortepan.hu (251174), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©