Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Stefánia út (Olof Palme sétány), a Műjégpálya

További információk a képhez

1960-as évek, Stefánia út (Olof Palme sétány), a Műjégpálya.
Akkoriban nagy dolog volt, ha az ember kimehetett a műjégre korizni. Nem tellett mmindenkinek efféle "úri huncutságokra". Ezt a magam bőrén tapasztaltam meg. Amikor az osztálytársaim már javában "hoki korcsolyában" rótták itt a köröket, akkor kaptam én a szüleimtől egy használt "felcsavarozós" korit és nagyon örültem neki...
De, ami még fontosabb, az a háttérben látható 75-ös járatszámú pótkocsis trolibusz! És az orrunk előtt a "pörgethető" fém szemétkosár.
Fiatalok a padon, jelentkezzetek!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1987-től Olof Palme sétány, Előzőleg Stefánia út egy része
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©