Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Kerepesi út, 10 és 14. kerület

További információk a képhez

1960, Kerepesi út a körvasút felüljárójától a város felé nézve. Egy sáv oda, egy vissza. Jobbra a Szentmihályi út torkolata és a Rákosfalva HÉV megálló sejthető.
A kép a jobb oldalon magasodó Pilonról (ez esetben az elektromos távvezetékek tartóoszlopa) ismerhető fel, de nem könnyen...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (80396), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."