Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Kacsóh Pongrác út a Hungária körútnál, 14. kerület

További információk a képhez

1963, Kacsóh Pongrác út a Hungária körútnál a Városliget felé nézve. A 25-ös járatszámú Ikarus 60-as autóbusz inal Rákospalota felé...Mögötte egy SKODA LIAZ teherautó. Mögötte talán egy Zisz. Balra a háttérben a Kacsóh Pongrác út 7-es és 5-ös számú ikerház.
Ui.: Kacsóh Pongrác (1873-1923): tanár, zeneszerző.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1951-től Kacsóh Pongrác út, Korábban az 1930-as évektől Külső Andrássy út
  • Forrás: Fortepan.hu (252069), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©