Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek vége, Hungária körút, 14. kerület

További információk a képhez

1970-es évek vége, Hungária körút (Thököly út sarok).
Akik nem ismernék fel, azoknak segít a két nagy épület. Egy sáv az MTK pálya felé...Ugye ma már egy kicsit nehezen elképzelhető...
A szereplő járművek: B1000-es Barkas MALÉV "színekben", LO- 2500-as Robur, Állólámpás Merci, 02-es BMW, Opel Rekord C, Skoda 100, Zsiguli. Csak a töredékét ismertem fel, de a szakértő látogatók segítettek a járműveknek megfejtésében. Göndös Gábor, Skonda Ödön. Köszi.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Hungária körút, 1930-tól Hungária közép körút , 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©