Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1979, Vezér utca, 14. kerület

További információk a képhez

1979, Vezér utca és a 64-es, "Bengáli" villamos.
Ezen villamost 1979.október 19-én használhatta utoljára a "Nagyérdemű". Ekkor ugyanis elkezdtődtek ama munkálatok, amik az itt látható villamost felváltó trolibusz felsővezetékének építését jelentették. A képen balra, úgy tűnik, hogy az egyik irányból már el is készültek. Egy másik érdekesség: mindössze egy pár vágány van jelen, pedig, amint látható: elfért volna egy másik is...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-tőlVezér utca, 1874-től Rákosfalva, Zrínyi utca, 1870-től Rákosfalva, Zrínyi Gasse
  • Forrás: Facebook, Budapest tömegközlekedése régen
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©