Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1987, Erzsébet királyné útja, 14. kerület

További információk a képhez

1987, Erzsébet királyné útja a Mexikói út felé nézve. A háttérben a Mexikói út és a Francia út közötti aluljáró kőmellvédje látszik. A Vadászkert étterem (aminek a neve az 1930-as-40-es években még Trieszti Nő is) volt, valamint a napjainkban már Trófea étterem, csak azért nem látszik a képen, mert a havas ablaktörlő kitakarja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1919-től Erzsébet királyné útja, 1918-1919-ig Zrínyi Ilona út
  • Forrás: Fortepan.hu (213306), ADOMÁNYOZÓ Urbán Tamás
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©