Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965-1973, Városliget, 14. kerület

További információk a képhez

1960-as évek vége, a 70-es évek eleje. A Városligetben még tombol a BNV! A Május 1. út és az ekkoriban még kockaköves Erzsébet királyné útja kereszteződésében a nagyszerű 25-ös nyitott peronú villamos. Az átellenes megállóban egy míves oszlopon a megálló jelző tábla, a másik, létra jellegű oszlopon viszont egy fém szemétgyűjtő tündököl. Oldalt egy Wartburg 353-as.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Hermina út, Május 1. út
  • Forrás: hampage.hu, Tildy Tibor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Szente Erno Es Ernone
Szente Erno Es Ernone
En itt nottem fel, itt volt a gyermekkorom.
Hatterben a ligetben volt a Nemzetkozi Vasar minden evben , es ez korbe volt keritve mindig!
Itt jart a 25-os villamos, es itt jartam naponta a Majus 1 uti iskolaba is.
2013. szeptember 19. 06:28