Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Városliget, Május 1. út, 14. kerület

További információk a képhez

1969. Május 1. út és az Ajtósi Dűrer sor sarkán egy jóképű , nyitott peronú 25-ös felségjelzésű villamos, no meg a Trabantok a kockakövön.
A 25-ös villamos már (szemmel láthatóan) nem a Nagyvárad térig közlekedett, hanem csak a Thököly útig, lévén már javában zajlottak a Metró építkezései és a Baross teret is ekkoriban építették át.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Hermina út, Május 1. út

Érdemes utánanézni:

Tildy Tibor
  • Forrás: hampage.hu, Tildy Tibor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©