Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1896 táján, Városligeti híd, 14. kerület

További információk a képhez

1896 táján, Városligeti híd.. A Városligetben a Városligeti hidat és rajta a míves gázlámpákat valamint a kandelábereket csodálhatjuk meg. Ez nem azonos az Állandó Városligeti híddal, ami a  Millenniumi emlékmű mögött van, hanem tó déli csücskében található gyalogos hid a Vajdahunyad vára (hivatalos nevén: Történelmi Épületcsoport) tövében van napjainkban is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Városligeti híd
 • Forrás: Azonosítatlan személy
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (4)

Majkó Zsuzsanna
2012. december 05. 16:04
  Popovics András
  Popovics András
  Ismételten üdvözlöm Kedves Zsuzsanna ! Nagy tisztelettel megköszönöm, hogy segített a forrás-megjelölés pontosításában !
  Papinho : a szerk.
  2012. december 07. 01:26
Richard As Best Zázrivecz
Richard As Best Zázrivecz
ez nem az a varosligeti hid amely a hosok tere mogott a tavon megy at azert nincs rajta forgalom hanem ez a to deli csucskeben talalhato gyalogos hid
2013. április 07. 17:23
  Popovics András
  Popovics András
  Köszi Richard ! Azért volt ez egy kicsit gyanús. Akkor ennek unátánanézek.
  2013. április 07. 21:40