Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Kerepesi út a Szentmihályi út betorkolásánál, 2022, 14. kerület, 2022

További információk a képhez

1961, Kerepesi út a Szentmihályi út betorkolásánál, 2022.
Örkény Ajkay idomontazsa, hétvégi duplázós akcióval-1: Vigyázz, ha jön a jövő! A lezseren öltözött aktatáskás úr hüledezve nézi 1961-ben, ahogy valami sosem látott futurisztikus sárga járgány kanyarodik svungosan eléje, 61 évvel odábbról. A pepita stráfról taxinak vélné, de a szabadjelzőn virító "Bolt" felirat alapján inkább újfajta mozgóboltnak gondolja, noha ilyesmiről nem adott hírt sem a rádió, sem a tévé, sem az újságok....

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (251557), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©