Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Hungária körút, a Telefongyár elől a Thököly út felé nézve, 2022, 14. kerület

További információk a képhez

1963, Hungária körút, a Telefongyár elől a Thököly út felé nézve, 2022.
Ajkay Örkény időmontázsa: Zuglói vasútállomás, 1963, végállomás! Az ajtók a bal oldalon nyílnak. Felhívjuk kedves időutasaink figyelmét, hogy ebben a korban járművünk eleje már, illetve még nem létezik. Szíveskedjenek elhagyni a szerelvényt, és erre figyelmeztessék időutastársaikat is. Az évtizedek mentén kérjük, vigyázzanak! Jó időkalandozást kívánunk!...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Hungária körút, 1930-tól Hungária közép körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan.hu (252076), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."