Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Visegrádi utca 20-24., 2022, 13. kerület

További információk a képhez

1966, Visegrádi utca 20-24., A Budapesti Építő Társulat munkáslakóháza (Ybl Miklós, 1869), 2022. Ajkay Örkény időmontázsa:  Mielőtt átkelne az úttesten, az időutazó okosan teszi, ha meggondolja, mit is akar a túloldalon: ha jóféle retró 56 évvel ezelőtti üvegezést, képkeretezést, akkor csak előre, egyenesen. Ha inkább harapna valamit, akkor srégen kicsit feljebb a 21. században talál egy kínai büfét, de a múltból előzötyögő villamosokra ott is figyelni kell!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Visegrádi utca, 1947-től Kiss József utca, 1872-től Visegrádi utca
  • Forrás: Fortepan.hu (180286), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Bojár Sándor, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©