Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Gellért tér, a Hotel Gellért, 2022, 11. kerület

További információk a képhez

1967, Gellért tér, a Hotel Gellért, 2022. Ajkay Örkény idomőntázsa: na, ilyenkor kell észnél lenni, mert ha színesben csúszik össze a múlt és a jelen, akkor a Wartburgok, Octaviák leparkolnak az 55 évvel későbbi szembesávban, a nénik meg szabálytalanul átsétálnak a 21. századba. Persze a dörzsölt időutazónak a Gellért festése és teteje is árulkodó...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1920-tól Szent Gellért tér, 1902-től Gellért tér
  • Forrás: Fortepan.hu (252362), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©