Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Állatkerti körút, a Millenniumi Földalatti Vasút mára megszünt felszíni szakasza, 2022, 14. kerület

További információk a képhez

1972, Állatkerti körút, a Millenniumi Földalatti Vasút mára megszünt felszíni szakasza, 2022.
Ajkay Örkény időmontázsa: Korunkban a földalatti felszíni pályája is "föld alatti" pálya. A mára már meghökkentően alacsony hídtól az időutazó nem hökken meg, felássa azt a szép zöld gyepet, és máris kiderül, milyen mélyre süllyedt az 50+ éves múlt: jó másfél méterre...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól Állatkerti körút
  • Forrás: Fortepan.hu (253261), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©