Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Az épülő Villányi út 1. sz. ház a Himfy utca sarkán, 2022, 11. kerület

További információk a képhez

1973, Az épülő Villányi út 1. sz. ház a Himfy utca sarkán, 2022. 
Ajkay Örkény időmontázsa: A közel fél évszázaddal ezelőtti jó budaiak előguberálják a bélást a finom gépi krémfagyiért, megkerülik az építkezést, és nem is sejtik, hogy a felső emeleteken már rég kész a munka, és köröskörül az utcán már ott terpeszkedik 49 évnyi, elképzelhetetlen jövő...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Villányi út, 1929-től Szent Imre herceg útja, 1900-tól Villányi út
  • Forrás: Fortepan.hu (215805), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©