Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, árlap és kiszolgáló pult egy vendéglátóipari egységben

További információk a képhez

1960, árlap és kiszolgáló pult egy vendéglátóipari egységben, nem feltétlenül Budapesten, de a "retro" rovatba azért bőven belefér...No és a lényeg: A keresztnevem András. Ennek az egyik legnépszerűbb beceneve a Bandi. Gyermekkoromban sokan -valószínűleg nem csak engem, hanem sok más gyerek fiút is - "Bambi"-nak hívtak. Hogy ez honnan is származik, az erről a képről kiderül. (Nagyítva nézendő!). A csatos üvegeket figyelmesen nézve felfedezhető a "Bambi" felirat. Hát innen lett jelen sorok írójának beceneve a 60-as évek eljén, a Bambi...
A "kávégép" nevét és a márkáját sem ismerem, de az biztos, hogy szebb, mint a maiak...(szerintem). A kávés poharak a csészealjakkal kifejezetten guszták. A csúcs viszont maga az árlap...Háttérben penig a jégszekrény, aminek ekkor már valószínűleg - inkább- hűtőszekrény volt a neve.

Jelenlegi és régebbi nevei:

vendéglátóipari egység pultja és az árlap
  • Forrás: Fortepan.hu ( 109568), ADOMÁNYOZÓ:BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©