Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Mit szívtunk mi?

További információk a képhez

1960-as, 70-es évek. Karinthy Frigyes után, szabadon: Mit szívtunk mi?
Én magam sohasen cigiztem, de ezekre emlékszem. És úgy emlékszem, hogy ezek akkoriban a drágább cigik voltak.
Mint, nem dohányos nagyjából a következőkre is: A Tulipán nagyon illatos volt. A darunak a reklámja bele itatódott a fejembe, ezért: 1968, Lenin körút. Annyi rémlik még, hogy lehetett 5, vagy 10 darabot is kérni a trafikokban. Politika mentesen (!) teszem fel a kérdést a tisztelt látogatóknak. Ennek a szónak (trafik), így pestiesen: annyi?

Jelenlegi és régebbi nevei:

Cigaretták az 1960-as, 70-es években
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©