Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

TV, RÁDIÓ-1960-as évek

További információk a képhez

1960-as évek. Hi-tech kínálat 1965 táján...Micsoda rádiók, micsoda tévék, micsoda idők...
 • Forrás: Beküldte: Nagy Zoltán
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Fővárosi Szabó István
Fővárosi Szabó István
hi-tech
2013. november 11. 09:05
  Popovics András
  Popovics András
  Igen, köszi, javítva.
  2013. november 11. 16:26
György Balazs
György Balazs
Hát igen, ez az az üzlet tipus, amivel kapcsolatban a mai napig nosztalgiám van ( a másik a háztartási bolt )! Ha bementünk egy keravill-boltba bármit vásárolni: rádiót, lemezjátszót, Tv-t esetleg később magnetofont, az eladó mindent tudott és meg is mutatta: így kell be és kikapcsolni, állomást keresni, lemezt cserélni a lemezjátszón, az elemcserét, az antennát beállítani, egyszóval mindent!. Ma, ha valamilyen műszaki készüléket vagy gépet veszünk - az eladók semmit sem tudnak, sőt ki sem lehet bontani, annyit mondanak, ha nem jó hozzuk vissza és kicserélik. Mekkora különbség!
2013. november 13. 23:11