Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Budai vár, 1. kerület

További információk a képhez

1970, Budai vár, az 1950-es években helyreállított Déli nagy rondella és kaputornya. A kaputorony kezdetben Torre d'Italia, Olasz kapu; török neve Szoluk- (lihegő), később Zsigmond kapu.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Déli nagy rondella és kaputornya, Kezdetben Torre d'Italia, Olasz kapu, Török neve Szoluk- (lihegő), Később Zsigmond kapu
  • Forrás: Fortepan.hu (77656), ADOMÁNYOZÓ Simon Gyula
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©