Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Alagút utca, 1. kerület

További információk a képhez

1971, Alagút utca a Pauler utcánál. A kockaköves úttesten kívül érdekesség még, hogy a Droszt Tivadar-féle taxiállomásnak már egy újabb külsője van. De az talán még érdekesebb, hogy az akkoriban (rövid ideig működött) Iránytaxinak is a megállója volt. Talán még egy, bár ebben nem vagyok biztos: a taxisok egyenruhában dolgoztak...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Alagút utca
  • Forrás: Fortepan.hu (215473), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©