Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Váralagút, 1. kerület

További információk a képhez

1953. A Váralagút. A végében (vagy az elejében) egy Pobeda inal befelé. A kifelé tartó autót nem ismerem fel. A tisztelt látogató viszont minden bizonnyal igen!
Az alagút  végén (ami ez esetben csak egy kicsit fénylik, de egészen biztosan nem DUDÁL, mint az ominózus kamion..) Maga a Clark Ádám tér és ott a mutatós kandeláberek.
A háttérben az a vörös csillag. Az vajon mely épület tetején van?
Az egyik kedvencem, a csibilámpa jól kivehető a háttérben.
A félgömb betonba szúrt kresz tábla, az meg direkte a barátom

Jelenlegi és régebbi nevei:

Váralagút
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

László Dorogman
László Dorogman
Ha minden igaz, a vörös csillag a Roosevelt tér és a József Attila utca sarkán álló belügyminisztérium tetején kelleti magát.
2013. december 31. 14:14