Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Clark Ádám tér, 1. kerület

További információk a képhez

1973. A Clark Ádám tér, a közepén a virág-vörös csillaggal,  háttérben pedig  a Váralagúttal.
Középen egy egyszerű Zsiguli kombi taxi. De a tetején a pötty, az nem más, mint a nem régen született szabadjelző. Viszont , ami a legszomorúbb, az a műanyag "útbairányító doboz", ami leváltotta (felváltotta!) az én személyes kedvencemet, a CSIBILÁMPÁT! Megérdemelte, hogy nagybetűt kapjon.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Clark Ádám tér, Lánchíd tér (az 1870-es évek közepétől), Népszínház tér (az 1860-as évektől)
  • Forrás: Internet, Retronom
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©