Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1946, Kossuth híd, 1.és 5. kerület

További információk a képhez

1946. Kossuth híd az átadás évében. 1946-1960-ig állt. A gyalogos forgalom számára (a kép tanúsága szerint nagyon szerették, mert hihetetlenül sokan vannak) 1946. január 15-én, az autósoknak január 18-án nyitották meg. Tervezte : Mistéth Endre és Hilvert Elek. Háttérben a Parlament.
A vöröscsillag az már ott van, még ha csak egy plakáton is...
Na de mik ezek az autók kérem szépen?

Jelenlegi és régebbi nevei:

Kossuth híd

Érdemes utánanézni:

Kossuth híd
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Ottília Hajdu
Ottília Hajdu
Természetes, hogy szerették, hiszen a háború után a hidjaink a Dunába voltak, valahogy csak át kellett jutni Budáról Pestre és vissza,!!!!
2013. november 11. 21:19
Ottília Hajdu
Ottília Hajdu
Mi az ami moderációra vár ?Talán nem igy volt ?
2013. november 11. 21:21