Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1940, a Bécsi kapu tér, 1. kerület

További információk a képhez

1940. A Bécsi kapu tér és maga a Bécsi kapu. Az út kockakő, a járda nagykockakő. Ugye gusztább, mint sorompó halmazokkal?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Bécsi kapu tér, 1860-as évektől Wiener Tor Platz, 1854-től Juden Platz (Zsidó tér), 1696-tól Wiener Platz, Wiener Platzer (Bécsi tér), A XVI.-XVII. században Becs kapuszu mahalle (Bécsi kapu mahalle), 1320-tól Szombathely, Szombat piac
  • Forrás: Fortepan.hu (7316), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©