Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Bécsi út, 3. kerület

További információk a képhez

1960, Bécsi út a Bokor utcától az Újlaki Sarlós Boldogasszony plébániatemplom, avagy rövidebben az Újlaki templom felé nézve. Az Újlaki mozi tájékáról fotózva. Miből lesz (lett) a cserebogár.?.. A Bokor utca folytatása a Puskás Öcsi tér elnevezést kapta. A majdnem középen lévő ház az egyik legnagyobb csavarbolt volt Budapesten az 1980- as évek tájékán. Ha az a pénz most nálam lenne (főleg akkori értéken), amit akkoriban ott elköltöttem - no persze anyagbeszerzőként-, akkor nem kellene aggódnom, hogy kijövök-e a 47 évig végigdolgozott munkámból kiszámított nyugdíjamból... Napjainkra vendéglátó intézmény.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Bécsi út
  • Forrás: Fortepan.hu (91989), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©