Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Szentendrei út, 3. kerület

További információk a képhez

1960, Szentendrei út a Raktár utca és a Veder utca között. Talán az egyetlen felismerhető dolog az 5-ös villamos pályája. 1958-tól 1974-ig közlekedett itt többnyire egy UZ villamos.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1880-tól Szentendrei út, 1876-tól egy része a Miklós tér és a Veder utca között Majláth utca, 1879-től Erzsébet utca, 1750-től Elisabeth Gasse, a Flórián tér és a Miklós tér között Zwerch Gasse (Kereszt utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (80049), ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."